Venezuela va încheia 2015 cu un milion de case construite de GMVV

Venezuela va încheia 2015 cu un milion de case construite de GMVV


GMVVCaracas, 20 decembrie (Agenţia Venezueleană de Ştiri).

La 55 de luni de la inaugurare, Marea Misiune Locuința Venezuela (GMVV – după siglele în spaniolă) doreşte să-şi îndeplinească obiectivul de a livra locuinţa cu numărul un milion până la sfârșitul anului 2015, în scopul de a continua eforturile sale de a face mai demnă şi a îmbunătăţi calitatea vieții tuturor venezuelenilor.

Până în prezent, Revoluția Bolivariană a oferit la nu mai puţin de 950.000 de familii cheile de la noile lor case.

2015 este anul în care a fost construit cel mai mare număr de locuinţe în cadrul acestui programul social, promovat în 2011 de către liderul Revoluției Bolivariene, Hugo Chávez, care a cerut ca programul să se adreseze, inițial, familiilor venezuelene care îşi pierduseră propriul acoperiș în urma ploilor abundente de la sfârșitul anului 2010 și începutul anului 2011.

Ulterior, Președintele Republicii, Nicolas Maduro, a extins inițiativa la restul populației, în mod special la acele familii care, din motive financiare – datorită costului ridicat al imobilelor pe piaţa speculativă – un aveau posibilitatea de a-şi cumpăra o casă.

„Anul acesta vom reuşi să livrăm un milion de case, prin eforturile depuse de o țară întreagă care crede în viitorul său și îl construim astăzi”, a afirmat acum câteva zile Şeful Statului pe contul său de Twitter @NicolasMaduro.

Președintele Maduro a subliniat eforturile făcute de Guvern pentru a duce la îndeplinire angajamentele asumate în faţa poporului, în ciuda războiului economic dus de către partidele şi politicienii de dreapta pentru a sabota avansul Revoluției Bolivariene.

Pentru a atinge obiectivul de anul acesta, Executivul Național, prin rezoluția 1280, a decretat continuarea neîntreruptă a activităților de construcție și de livrare de locuințe pe parcursul lunii decembrie, cu excepția sărbătorilor stabilite în Legea Muncii (LOTTT – după siglele în spaniolă).

sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

 

Latest Tweets