Venezuela va promova potențialul său de destinații multiple la World Travel Market Londra 2016


caracas_londraCaracas, 06.11.2016 (Presa Mintur).

Târgul internațional Wolrd Travel Market (WTM) Londra 2016, în Anglia, desfășoară cea de-a 37-a ediție de pe 7 pe 9 noiembrie. Venezuela va fi prezentă pentru a promova potențialul său de destinații multiple pe piața europeană, în conformitate cu a cincea axă de acțiune în cadrul Motorului Turism din Agenda Economică Bolivariană.

O delegație a Ministerului Puterii Populare pentru Turism (Mintur), condusă de către ministra Marleny Contreras, va demonstra forța productivă venezueleană la instalațiile târgului Excel Londra. Obiectivul este de a incrementa turismul receptor, prin promovarea experiențelor unice oferite de această țară, poarta de acces pe continentul sud-american.

Potrivit organizatorilor WTM Londra, este așteptată prezența a mai mult de 50 de mii de persoane din 182 de țări. Acest târg este catalogat ca fiind evenimentul turistic cel mai important din lume și reprezintă pentru Venezuela o mare oportunitate de a stabili noi parteneriate și a le consolida pe cele deja existente, pentru a stimula investițiile și a comercializa serviciile turistice.

caracas_londra1Viziunea creșterii și incluziunii sociale promovate de Guvernul Bolivarian va fi manifestată la această întâlnire, unde vor fi invitați operatorii de turism să cunoască beneficiile țării din Caraibe, care vor fi expuse la cel de-al 11-lea Târg Internațional de Turism din Venezuela (FitVen), ce va avea loc în paradisica insulă Margarita de pe 24 pe 27 noiembrie. În plus, destinațiile montane, câmpiile, jungla și orașul vor completa oferta venezueleană.

Reuniunea va oferi, de asemenea, posibilitatea de a cunoaște tendințele industriei la nivel mondial.WTM Londra face parte din Reed Travel Exhibitions WTM, împreună cu WTM Latinoamerica, WTM Africa, Arabian Travel Market, IFTM Top Resa, WTM Connect Asia și International Golf Travel Market.

¡Frumusețea caraibiană a Venezuelei va captiva lumea!

sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

Latest Tweets