Venezuelenii sărbătoresc carnavalul


carnavalCaracas, 28 februarie 2017 (Mintur)

Mai multe mașini decorate și petrecăreți au participat la parada organizată de Guvernul Districtului Capitalei cu sprijinul altor instituții guvernamentale. Mașinile au străbătut mai multe bulevarde ale orașului, până la Paseo Los Proceres, unde poporul venezuelean a avut posibilitatea de a captura imagini ale creativelor mașini.

Printre aceste creații, a ieșit în evidență un car decorat cu rechini proeminenți, inspirat de coasta statului Vargas. Pompierii din Districtul Capitalei au strălucit cu o felină care reprezintă forța nemaipomenită cu care acești funcționari își dedică viața pentru a ajuta oamenii.

În orașul Caracas, vizitatorii s-au putut bucura de un program variat de activități culturale, reacreative și muzicale. Copii, tineri și adulți nu au ratat ocazia de a se deghiza și de a menține tradițiile carnavalului.

Alții au ales să se bucure de coastă. Statul Falcon (în vestul țării) a fost unul dintre preferatele turiștilor, și a fost vizitat de 459.866 de persoane care au ales această regiune pentru a se bucura și a împărtăși cu familia. Una dintre cele mai reprezentative atracții ale Parcului Național Morocoy, destinația favorită a venezuelenilor și a turiștilor care vin la acest minunat teren pentru a se bucura de luxuriantele spații naturale.

carnaval1Acest rezervor natural are peisaje tropicale extraordinare formate din insulițe și insule, care sunt recunoscute ca fiind un spațiu de divertisment. Falcon s-a situat pe locul cinci între cele mai vizitate state.

Aproximativ 20.000 de persoane au preferat, în schimb, să se bucure de climatul montan și să viziteze Sistemul Teleferic din Merida „Mukumbari”, un sistem unic de transport, care permite urcarea până la Parcul Național Sierra Nevada. Luni la carnaval, ministra Puterii Populare pentru Turism, Marleny Contreras, a vizitat parcul tematic al celui mai mare munte din America Latină pentru a verifica calitatea serviciilor oferite vizitatorilor.

„Mai mult de 20.000 de persoane au vizitat în aceste zile telefericul Mukumbari, un loc unic în lume, o lucrare minunată a Guvernului Revoluționar”, a spus Contreras.

sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

Latest Tweets